logo Pure Water Group

Leveringsprogramma

lijn
Leveringsprogramma modules

Als International Ionpure Master Service Provider en topspecialist op het gebied van CEDI levert Pure Water Group standaard CEDI-modules en systemen in capaciteiten van drie liter tot honderden kubieke meters per uur! Speciaal voor de farmaceutische industrie leveren we bovendien sanitaire CEDI-systemen, compleet met validatiepakket.

Leveringsprogramma systemen

Naast componenten levert Pure Water Group turn-key CEDI-systemen op maat in elke gewenste capaciteit en voor elke gewenste toepassing, inclusief de farmaceutische industrie, de procesindustrie en de energiesector.

Hoge productkwaliteit

Pure Water Group levert voornamelijk CEDI-producten van het Amerikaanse fabrikaat Ionpure, onderdeel van Evoqua Water Technologies LLC en wereldmarktleider op het gebied van CEDI-technologie. U bent dan ook verzekerd van modules en systemen van topkwaliteit. Alle modules en systemen voldoen vanzelfsprekend aan de internationale normen en richtlijnen, geldend voor de beoogde toepassing. Om optimaal aan uw eisen tegemoet te kunnen komen, levert Pure Water Group systemen in diverse materialen.

Referenties

Meer weten? Bekijk dan eens enkele van onzereferentieprojecten.

Advies nodig?

Behoefte aan advies of een offerte op maat? Vertrouw dan op onze expertise en neemcontact met ons op. Of stuur hetcontactformulier in.